Un nou început - Centrul de Consiliere Psihosocială Persoane cu Dizabilități Sector 6

Un serviciu social cu impact major asupra comunității, care înregistrează de la an la an o creștere a numărului de beneficiari, are nevoie de o locație pe măsură.

Pe Bulevardul Iuliu Maniu, la nr. 101, a fost deschis de curând noul sediu al Centrului de Consiliere Psihosocială Persoane cu Dizabilități Sector 6.

Încă de la înființare, această structură a acoperit nevoile specifice ale celor care se confruntă cu un handicap, începând cu lipsa de informare și terminând cu sprijinul emoțional acordat atât lor cât și familiilor care îi îngrijesc.

Pericolul excluziunii și al izolării de societate este cea mai mare provocare pe care o înfruntă zi de zi specialiștii Centrului de consiliere. Iar bucuria de a reda beneficiarilor demnitatea umană și statutul de persoană care nu depinde de mila nimănui este o răsplată pe măsura efortului depus.

Centru oferă servicii integrate de asistenţă psihosocială pentru  persoanele cu dizabilităţi, încurajează participarea acestora la viaţa socială, propune activităţi de informare, de consiliere și educaţie extracurriculară, promovează autonomia și inserția socială, inclusiv facilitarea accesului pe piața muncii. Serviciile de consiliere, diversele terapii și activităţile de petrecere a timpului liber vin să completeze această listă.

Cu un număr de 250 de beneficiari și peste 4000 de intervenții anual,  Centrul de Consiliere Psihosocială Persoane cu Dizabilități Sector 6 este dovada faptului că integrarea în societate a persoanelor cu dizabilități depinde și de noi, ceilalți.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design