Un baby-sitter pentru copilul tău

Un număr de 20 de doamne din comunitatea sectorului 6, multe dintre ele mămici, au fost calificate de curând pentru a avea grijă de copilul tău atunci când te afli la serviciu.

În cadrul proiectului ”Șansa – Sprijin pentru autocunoaștere și autodepășire a situației de vulnerabilitate”, derulat de Direcția Geberală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6,  femeile defavorizate din comunitate au urmat cursuri gratuite de calificare profesională în meseria de baby-sitter.

Pe parcursul a trei luni, cele 20 de beneficiare au învățat tehnici de comunicare, și-au însușit cunoștințe pedagogice și de îngrijire, au aflat cum să se comporte în situații de criză.

În urma examenului de absolvire, mămicile profesioniste au primit diplome de calificare recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Prin acest program, eforturile de integrare socială și profesională derulate de autoritățile locale ale sectorului 6 în beneficiul femeilor aflate în căutarea unui loc de muncă oferă și o șansă la îngrijire adecvată pentru micuții ai căror părinți se află în timpul programului de lucru.

Persoanele cu domiciliul în Regiunea București-Ilfov, interesate de angajarea unui baby-sitter profesionist, se pot adresa echipei de proiect la numărul de telefon 0729676178, responsabil proiect - Mihaela Moisă.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design