De Ziua Copilului - cadouri surpriză la Floare de Colț

Astăzi, 31 mai 2017, cei 19 copii înscriși la Centrul de zi ”Floare de Colț”, au învățat să  personalizeze tricouri, au cântat și au dansat, într-un cuvânt s-au simțit excelent în compania celor de la Romanian Software.

Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani au participat cu încântare la atelierul de creație condus de doamna Fabiana Dima, învâțând să picteze cu ușurință propriile tricouri.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, angajații Companiei de IT Romanian Software au cumpărat celor mici cadouri (dulciuri, hăinuțe și jucării) și au reușit să aducă zâmbete și bucurie. Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat în surpriza de astăzi, copiii vor să vă revadă cât mai curând!

Centrul de zi ”Floare de Colț” se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și oferă servicii copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, cu condiția ca mamele acestor copii să fie înscrise în Proiectul ”Respect și șanse egale pentru femei”, de  serviciile centrului mai pot beneficia și copiii școlari, în cazul în care aceștia provin din familii cu mai mulți copii.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design