Marele dramaturg I.L.Caragiale este omagiat în Sectorul 6

Astăzi, la împlinirea a 165 de ani de la naşterea lui I.L. Caragiale, seniorii care frecventează clubul ce poartă numele marelui dramaturg, au pregătit un spectacol care a reuşit, prin costumaţie şi reprezentaţie scenică, să recreeze integral atmosfera acelor ani.   

Aflat la ce-a de-a doua ediţie, spectacolul a stârnit hohote de râs şi bună dispoziţie printre cei 30 de vârstnici care au participat. Seniorii au prezentat în formă scenică schiţele „Vizita” şi „Five O Clock”, au trecut în revistă viaţa şi opera scriitorului şi au punctat câteva din celebrele replici ce nu-şi vor pierde niciodată savoarea şi actualitatea.

Cu un număr de 50 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor “I.L. Caragiale”, situat  în str. Sg. Lăţea Gheorghe, nr.8, este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, centrul derulează programe culturale, sportive şi de petrecere a timpului liber, reuşind să schimbe statutul şi imaginea de sine a beneficiarilor săi, afectaţi de problemele specifice vârstei a treia.

Opțiuni pagină

Rețele sociale

 

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

 

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!


Telefonul Vârstnicului

© 2018 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design