Noutăți (pg. 2)

07 Noiembrie 2017

Stimulentul financiar pentru integrare socială

DGASPC Sector 6 informează cetățenii interesați, că persoanele adulte cu handicap, care doresc să intre în posesia stimulentului financiar pentru integrare socială, în cuantum de 500 de lei, vor depune următoarele documente: cerere tip, extras de cont la Spălătoria Socială din Drumul Taberei nr. 24

Mai multe detalii
02 Noiembrie 2017

Copilul de aur al Sectorului 6

Miruna Iordache, un copil extrem de talentat, care se află în sistemul de asistență maternală al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a reușit o performanță incredibilă, la doar 14 ani: a urcat, de două ori, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică.

Mai multe detalii
31 Octombrie 2017

Copiii din Sectorul 6, răsfățați cu noi ateliere inedite și educative

Magazinele caritabile SocialXChange vin din nou în sprijinul prichindeilor din Sectorul 6. În această săptămână, se dă startul unui proiect care îmbină cu succes joaca, dansul, piesele de teatru, muzica, terapiile și caritatea.

Mai multe detalii
31 Octombrie 2017

Concurs ”Drepturi și Responsabilități” pentru copiii din Sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Institutul Român pentru Drepturile Omului vă provoacă la concurs!

Mai multe detalii
27 Octombrie 2017

Noul magazin caritabil SocialXChange, un succes încă din prima lună de funcționare

În prima lună de când și-a deschis porțile, cel de-al doilea magazin caritabil SocialXChange a reușit să convingă zeci de persoane fizice și juridice să se implice în proiect.

Mai multe detalii
26 Octombrie 2017

Responsabilizare pentru un loc de muncă și o viață mai bună

Cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, un număr de cinci persoane apte de muncă, beneficiare de sprijin financiar din partea statului, au reușit să se angajeze cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Mai multe detalii
25 Octombrie 2017

Angajații DGASPC Sector 6, instruiți în măsurile de prim ajutor

14 angajați care lucrează în cadrul serviciilor destinate copiilor cu dizabilități, au urmat, în luna octombrie, un curs extrem de util pentru desfășurarea activităților zilnice: cursul de inițiere în metodele și tehnicile de acordare a primului ajutor.

Mai multe detalii
24 Octombrie 2017

Se depun cererile pentru ajutorul de încălzire a locuinței

În prima săptămână, peste 150 de persoane, din Sectorul 6, au depus cereri pentru ajutorul de încălzire a locuinței. Cele mai multe cereri au vizat încălzirea locuinței cu energie termică.

Mai multe detalii
20 Octombrie 2017

Sesiuni de informare medicală pentru tinerii din Sectorul 6

În acest weekend, 10 adolescenți din Sectorul 6, aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, vor participa la un proiect de informare și educare, susținut de mai mulți medici specialiști.

Mai multe detalii
19 Octombrie 2017

”Oricine poate găti!” Îndrăgitul desen animat Ratatouille, sursă de inspirație pentru copiii cu dizabilități din Sectorul 6

Cursul ”Oricine poate găti” debutează mâine, 20 octombrie 2017 și va avea loc în incinta Complexului de Servicii de Recuperare, situat pe str. Bascov nr. 14-18.

Mai multe detalii
Pg. 2 din 193 | Art./pg.: 10 | Nr. art.: 1926

Rețele sociale

SocialXChange

Magazinul caritabil SocialXChange

Campanii active

Care sunt provocările Sectorului 6?

0800.824.453 – linie gratuită pentru consilere psihologică în sectorul 6

0800 800 660 - Telefonul Copilului in sectorul 6 / 0731624849 - TELEFONUL DE URGENŢĂ ÎN SECTORUL 6

Campania Spune “NU” cerşetoriei!

© 2017 - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti

 

 

 

Realizare site web HASS Web Design